Mijn favorieten

Bemiddeling bij verkoop

Wij zijn u als specialist in landelijk wonen en agrarisch makelaar graag van dienst bij de verkoop van uw woning, woonboerderij, perceel landbouwgrond, etc. Ook voor de verkoop van een agrarisch bedrijf kunt vertrouwen op onze gespecialiseerde makelaars.
Een oriënterend gesprek bij u thuis is gratis en vrijblijvend ... bel of mail gerust!

Wij zetten uw woning professioneel te koop en besteden veel aandacht aan de presentatie.
Een verkoopstyliste adviseert u hoe de woning verkoopklaar gemaakt kan worden. Daarna worden foto's gemaakt door een externe vakfotograaf, maken we digitale plattegronden en een mooie brochure. 

Wij nemen u alle werk rondom de verkoop uit handen: plaatsing op funda, bezichtigingen, onderhandelingen, koopakte opstellen, energielabel regelen, mee naar de notaris, etc. Uw doel is om uw woning zorgeloos te verkopen en over te dragen. Wij doen onze uiterste best om u daarin te ontzorgen!

Wij hebben bijna 20 jaar ervaring in dit werkgebied, zijn vertrouwd met de plaatselijke gewoonten en gebruiken. Wij zijn op de hoogte met bestemmingsplannen en ontwikkelingen in het gebied. En door onze fiscale basiskennis denken we met ondernemers mee om e.e.a. belastingtechnisch optimaal uit te werken.

Full-service dienstverlening van begin tot eind.  Optimale belangenbehartiging, eerlijk advies, dienstbaarheid, betrokkenheid én bereikbaarheid zijn hierin onze sleutelwoorden.

Kijk ook eens op Funda-makelaarsbeoordelingen voor ervaringen van anderen met onze werkwijze.

Bedrijven en losse landbouwgrond plaatsen wij op Logo www.fundalandelijk.nl.