Mijn favorieten

Landbouwgrond Verkoop & Aankoop

Heeft u plannen om een perceel landbouwgrond te kopen of te verkopen? Dan is goede kennis van de agrarische markt en de ondersteuning van een agrarisch makelaar onmisbaar. Met ruim 20 jaar ervaring in de agrarische makelaardij, met name in Gelderland, bent u bij Malestein Makelaardij aan het perfecte adres. Malestein biedt ondersteuning van a tot z bij de verkoop of aankoop van uw landbouwgrond. Maar ook bij de aankoop of verkoop van een agrarisch bedrijf. Vertrouw op full-service dienstverlening van begin tot eind. Optimale belangenbehartiging, eerlijk advies, dienstbaarheid, betrokkenheid én bereikbaarheid zijn hierin onze sleutelwoorden. En het doel? Een zorgeloos proces en het beste onderhandelingsresultaat voor u als kopende of verkopende partij!

Bekijk snel ons aanbod agrarische objecten.landbouwgrond aankoop verkoop

 

Landbouwgrond verkopen

Er zijn verschillende redenen denkbaar om een perceel landbouwgrond te verkopen. Bijvoorbeeld omdat u grond geërfd heeft of omdat u financiële middelen wilt vrijmaken voor andere zaken. Ongeacht de reden van verkoop is het bijna altijd verstandig een agrarisch makelaar zoals Malestein in te schakelen. Wij beschikken over de vereiste marktkennis en weten door ruim 20 jaar ervaring precies wat werkt - en wat niet. Met een professionele presentatie van het object in een groot netwerk potentiële kopers krijgt uw perceel de aandacht die het verdient. En tijdens de onderhandelingen zetten we ons volledig in voor een gunstig onderhandelingsresultaat voor u als verkopende partij. Kortom, bij de verkoop nemen we u al het werk uit handen.
 

Landbouwgrond kopen

Het is mogelijk dat u al een perceel op het oog heeft en alleen ondersteund wilt worden bij de onderhandelingen en aankoop. Omdat wij niet emotioneel betrokken zijn, zijn wij in staat om deze onderhandelingen rationeel voor u te voeren, zodat wij het uiterste aankoopbedrag voor u kunnen realiseren.
 

Over ons

Wij zijn een kleinschalig makelaarskantoor uit Stroe. Wij hechten grote waarde aan hoogwaardige dienstverlening, persoonlijke aandacht, goede bereikbaarheid én service. Onze kennis, ervaring en betrokkenheid zetten wij graag in om uw belangen als koper of verkoper optimaal te behartigen. Klanten beoordelen ons op Funda met gemiddeld een 9.5, en daar zijn we trots op. Bekijk onze beoordelingen!
 

Meer informatie?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op via 0342 42 47 71 of onderstaand contactformulier.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring