Mijn favorieten

Agrarisch Makelaar

Zoekt u advies of ondersteuning van een gespecialiseerd agrarisch makelaar bij de (ver) koop van uw melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, tuinbouwbedrijf, weiland of landbouwgrond? Het team van Malestein Makelaardij staat voor u klaar. Met ruim 20 jaar ervaring in de agrarische makelaardij kunnen wij u perfect bijstaan bij de aankoop of verkoop van agrarisch vastgoed. Maar ook voor taxaties bent u bij ons aan het juiste adres.
agrarisch makelaar voor landelijk vastgoed
Bekijk direct ons aanbod!

 

Ervaren in aankoop en verkoop van landelijk vastgoed

Als agrarisch makelaar uit Gelderland met jarenlange ervaring kennen we de agrarische markt goed, zeker in omgeving van de Gelderse Vallei en de West-Veluwe (Stroe, Barneveld, Kootwijkerbroek, Voorthuizen, Garderen, Kootwijk, Uddel, Harskamp, Lunteren). Maar ook voor alle andere prachtige landelijke regio’s in Nederland kunnen wij u van dienst zijn.
 

Agrarisch bedrijf of landbouwgrond verkopen

Het verkopen van een agrarisch bedrijf of landbouwgrond is een spannende en een emotionele stap, waar de ondersteuning van een gespecialiseerd makelaar vaak meer dan welkom is. Het verkopen van een woning is al ingewikkeld, het verkopen van agrarisch vastgoed zoals een bedrijf of grond is des te complexer. Met ruim 20 jaar ervaring als agrarisch makelaar heeft Malestein Makelaardij alle benodigde kennis en ervaring van verkoopbegeleiding in huis. Zodoende kunnen wij u perfect begeleiden bij het gehele verkooptraject. Of juist bij een specifieke fase, als u dat wenst. Als u een object in de verkoop heeft zorgen wij voor de perfecte presentatie en een groot en effectief bereik onder potentiële kopers. Wij behartigen uw belangen en nemen alle ingewikkelde zaken uit handen, zoals het regelen van bezichtigen, het faciliteren van alle juridische zaken, alsmede de begeleiding bij de notaris.
 

Agrarisch bedrijf of landbouwgrond kopen

Het kopen van een agrarisch bedrijf of grond is iets wat u hoogstwaarschijnlijk zelden of nog nooit eerder heeft gedaan. U maakt dit eenmaal, hoogstens enkele keren in uw leven mee. Wij als makelaarskantoor elke dag. Zodoende kunnen wij u perfect begeleiden bij aankoop van een agrarisch bedrijf of landbouwgrond. Wij kennen de agrarische markt op ons duimpje en weten precies wat er speelt en zijn op de hoogte van het actuele aanbod. Soms zelfs al ruimschoots voordat het object op Funda wordt aangeboden! Ons doel: het object vinden dat perfect aansluit bij uw wensen, en u al doende zoveel mogelijk ontzorgen.
 

Over Malestein, uw agrarisch makelaar

Wij zijn een kleinschalig makelaarskantoor, wat zich vertaalt in persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid. Wij hechten grote waarde aan hoogwaardige dienstverlening én service. Onze kennis, ervaring en betrokkenheid zetten wij graag in om uw belangen te behartigen! Klanten beoordelen ons op Funda met gemiddeld een 9.5, en daar zijn we trots op. Bekijk onze beoordelingen! Welkom bij Malestein Makelaardij.
 

Aangesloten bij de NVM

Ons makelaarskantoor is lid van de NVM. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee voor u als klant. Zo staat ons NVM-lidmaatschap garant voor een actuele markt-, vak- en juridische kennis. De verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen bieden u nog meer zekerheid.
 

Meer informatie?

Zoekt u een agrarisch makelaar, dan kunt u rekenen op de dienstverlening van Malestein Makelaardij. Maar ook gewoon voor aanvullende informatie of vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op via 0342 42 47 71 of onderstaand contactformulier.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring