Mijn favorieten

Agrarisch bedrijf verkopen

Wilt u uw agrarisch bedrijf of boerderij verkopen? Zoals u zult begrijpen komt hier veel bij kijken en is de juiste vakkennis een vereiste voor een goede afwikkeling. Een woning verkopen is al een vak apart, laat staan het verkopen van een agrarisch bedrijf of een perceel landbouwgrond. Deze markt heeft namelijk te maken met een complexe en vaak wijzigende regelgeving. Welke vraagprijs is realistisch? Hoe bereik ik potentiële kopers? Welke fiscaliteiten spelen een rol? Waar moet ik rekening mee houden?

Als Agrarisch NVM-Makelaar kunnen wij u helpen deze en andere lastige maar relevante vragen te beantwoorden. Wij zijn goed op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen en bovendien weten we als gespecialiseerd makelaarskantoor precies wat er komt kijken bij verkoop. Wij zorgen dat uw object de aandacht en aanpak krijgt die het verdient!agrarisch bedrijf verkopen

Kortom, wij staan voor u klaar bij de verkoop van uw agrarisch bedrijf, zoals uw melkveebedrijf, varkensbedrijf, vleeskalverenbedrijf, pluimveebedrijf, paardenhouderij of vleeskuikenbedrijf.

Bekijk ons actuele aanbod.

 

Het bedrijf aanbieden

Kiest u ervoor om gebruik te maken van onze dienstverlening? Voordat we uw bedrijf optimaal kunnen presenteren aan potentiële kopers is het belangrijk om de juiste vraagprijs vast te stellen. Omdat wij op de hoogte zijn van de actuele marktkennis kunnen wij (in samenspraak met u) de vraagprijs goed vaststellen.

Nadat het object verkoopklaar gemaakt is, zetten we het object te koop, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de presentatie: foto’s door een vakfotograaf, digitale plattegronden en een mooie brochure. Immers, u wilt zoveel mogelijk geïnteresseerden bereiken. Wij bieden het object aan in ons eigen netwerk en het netwerk van verkoopsites zoals Funda/Funda in Business. Uw wensen en eisen spelen uiteraard een belangrijke rol tijdens dit proces.

 

De bezichtigingen, onderhandeling en verkoop

Bezichtigingen van geïnteresseerde kandidaten zullen wij coördineren en begeleiden. Wij verzorgen de rondleiding, voorzien de potentiële koper van alle benodigde informatie en beantwoorden eventuele vragen. Uiteraard zorgen we dat u nauw bij dit proces betrokken bent, zodat u goed op de hoogte bent. Gaan de onderhandelingen van start, dan is het belangrijk om het hoofd koel te houden. Aangezien wij niet emotioneel betrokken zijn, kunnen wij deze onderhandelingen rationeel voor u voeren en weten wij het uiterste verkoopbedrag voor u te realiseren. U kunt hierdoor veel geld besparen. Is er overeenstemming, dan zorgen wij voor een nette afhandeling. Achteraf nog vragen? Stel ze gerust, want wij staan ook dan nog tot uw beschikking.
 

Neem contact met ons op

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Een oriënterend gesprek bij u thuis is gratis en vrijblijvend ... bel of mail gerust! Neem vrijblijvend contact met ons op 0342 42 47 71 of via onderstaand contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring